Wendoo
 

Služby

TELEVIZNÍ DOHLÍŽECÍ SYSTÉMY

Průmyslová televize, městské kamerové systémy, mobilní a speciální TV systémy, CCD kamery černobílé, barevné, infračervené se snímáním za úplné tmy, též s dálkovým ovládáním a přenosem obrazu po telefonu nebo radiem, se snímkovým záznamem dějů ve sledovaných prostorách (až 400 dní nepřetržitě) s propojením na elektronické zabezpečovací systémy a automatickým záznamem poplachových situací v reálném čase. Dodáváme v různých cenových relacích a montujeme výrobky světových firem Philips, Bosch, Axis, TVS, Yoko, Panasonic, V-GUARD, Burle, Sony, SANYO, Mitsubishi, Mintron, Computar, Videotec, DEDICATED MICROS, Kampro, Watec, Misumi, Mark Mercer, SENSORMATIC, SAMSUNG, AV TECH, BISCHKE MERIT LI-LIN, VIDEOTRONIK, a další.

 

MIKROVLNNÉ A RADIOVÉ PŘENOSY

Přenosy video a audio televizních dohlížecích systémů a dat pro ovládání kamerových polohovacích hlavic.

 

ELEKTRONICKÉ ZABEZPEČOVACÍ SYSTÉMY

Všechny prvky, výrobky předních světových firem Paradox, Optex, Jablotron VISONIC, C&K, jsou homologovány Kriminalistickým ústavem. Systémy lze dodatečně rozšiřovat, v případě poplachu mohou automaticky telefonovat na Vámi volená telefonní čísla, mohou být připojeny na soukromou hlídací službu (PCO), mohou být jednoduše rozšířeny o požární signalizaci a propojeny s televizními systémy. Naší specialitou jsou poplachové sirény s hlasovým výstupem (výstražným hlášením dle Vašeho přání).

 

SYSTÉMY KONTROLY VSTUPU

Kódové zámky, bezkontaktní přístupové systémy propojení na počítač, evidence docházky.

 

VÝVOJ A VÝROBA ELEKTRONICKÝCH PRVKŮ A PŘÍSTROJŮ

Videodetektory, audiomoduly, digitální audiohlásiče, speciální sledovací technika, infračervené přenosy TV signálu, komponenty CCTV.

 

Wendoo - Kamerové, zabezpečovací a vstupní systémy, info@wendoo.cz

Kontakt